Fotometer

Humalyzer 4000
Ekran i madh me ngjyra dhe me prekje 800 x480 piksel
7 gjatesi vale te instaluara dhe 1 opsionale
Lineariteti 2.5 OD
Diapazoni fotometrik 340-750 nm
144 metoda
Memoria per me shume se 10000 rezultate
Inkubator me 10 pozicione rrethore dhe 2 katrore
Statistika per kontrollin e cilesise QC, Levey-Jennings

Lexo më Shumë

Autoanalizator

“Humastar 100”
Kapaciteti: 100 teste/ore
Menyra Matjeje: teste kimike dhe turbidimetrike
60 pozicione per mostra
30 pozicione per reagente (20ml, 50ml, adaptor per tuba dhe gota) me sistem per ftohje te reagenteve
Sistem pastrimi me 8-faza per kyvetat
Diapazoni spektral: 340 -900nm , me 9 pozicione per vendosje filtrash
Numer i palimituar profilesh te programueshme.
Mundesi ngarkimi te vazhdueshme te mostrave dhe reagenteve
Analizimi: Endpoint (bikromatike), endpoint diferenciale (me blank moster), Fixed time, Kinetike (bikromatike),Multi-standard (deri ne 8), faktor, lineare, jo lineare (splin-kubik, poli-lineare dhe logit-log kater parametra)

Lexo më Shumë

Analizator Urine

“Combilyzer 13”
Principi i testimit: Kolorimetri fotoelektrike
Per stripe urine me 13 parametra
Kapacitetit: 60mostra/ore (menyra standarte), 120 mostra/ore (menyra e shpejte)
Llogarit raportin albumin – kreatinine
Mesazhe per rezultate jashte normave
Memorie per 1000 rezultate
Prenter i brendshem termik
Porte seriale per lidhje me nje drejtim me LIS

Lexo më Shumë

ELISA

Humareader HS
Lexues Elisa me 1 pllake
Menyra e matjes: Fotometrike EIA
Algoritmet llogarites: ABS, Single standard, point to point, kinetic,%ABS, linear regression, exponent regression,logarithm regression, power regression, cubic spline, 4 PL
# i standarteve per test: deri ne 8 standarte/5NC/5PC/5QC
Diapazoni spektral: 400 – 700 nm
Numri maksimal i filtrave: 8
Nderfaqja: nderfaqe seriale RS-232C, 2 x nderfaqe USB, 1x pozicion per karte memorie SD
Kapaciteti i memories: 1000 paciente dhe 10000 mostra
Mundesi per tundje te pllakes

Lexo më Shumë

Fotometer

Humalyzer Primus
tastiere me 20 butona
Ekran i madh LCD 260×64 piksel
5 gjatesi vale te instaluara 340, 405, 500, 546 nm, 620 nm, mundsi shtimi per 2 te tjera
Diapazoni fotometrik 0 – 2.5 OD
Me 60 metoda te programueshme
Memorie per ruajtjen mbi 2000 rezultateve
Me printer termik te brendshem

Lexo më Shumë