Pajisje Sigurie

Respiratore

Seria e maskave të plotë të fytyrës siguron mbrojtje dhe rehati të pashembullt. Linja e butë e izolimit e bërë nga silikoni hypoallergenic siguron një përshtatje pa presion.
Lente e madhe, e korrigjuar optikisht siguron një pamje të qartë dhe të pandryshuar, ndërsa ngjyra gri-blu i jep maskën një pamje estetike. Respiratori është jashtëzakonisht i shpejtë dhe i thjeshtë per tu hequr pa tërhequr flokët e dhimbshme. Dizenjimi i patentuar i jep një përshtatje të përsosur fytyrë-për-ballë.

Lexo më Shumë

Detektore Gazi me Alarm

Detektorë të gazit ALTAIR janë në gjendje të matin nga 1 deri në 6 gazra njëkohësisht dhe tani është në dispozicion me sensor PID të integruar për zbulimin e VOC. Nxitur nga teknologjia e përparuar MSA XCell® Sensor, ALTAIR Gas Detector siguron kohë më të shpejtë të përgjigjes, stabilitet më të mirë, saktësi, jetëgjatësi më të gjatë dhe kursim të kostos gjatë jetës së instrumentit.

Lexo më Shumë

Analiza BOD

Kërkesa e oksigjenit biokimik (BOD, e quajtur edhe kërkesa biologjike e oksigjenit) është sasia e oksigjenit të tretur (të kërkuar) nga organizmat biologjikë aerobikë për të prishur materialin organik të pranishëm në një mostër të caktuar të ujit në një temperaturë të caktuar gjatë një periudhe të caktuar kohore. Vlera BOD shprehet më së shpeshti në miligram të oksigjenit të konsumuar për litër të mostrës gjatë 5 ditëve të inkubacionit në 20 ° C dhe shpesh përdoret si zëvendësues i shkallës së ndotjes organike të ujit. BOD mund të përdoret si një matës i efektivitetit të impianteve të trajtimit të ujërave të zeza.

Lexo më Shumë

Kapa Biologjike

Eshtë një kabinet i mbyllur me kujdes i projektuar për të parandaluar ndotjen e mostrave biologjike ose materialeve të ndjeshme ndaj grimcave. Ajri nxirret përmes një filtri HEPA dhe shkarkohet në një rrjedhje shumë të qetë, laminare drejt përdoruesit. Kabineti është bërë zakonisht prej ēeliku inoks pa boshllëqe ose nyje ku mund të mbledhin sporet.

Lexo më Shumë

Maska

Efektive, e besueshme dhe ekonomike, Ai mbron nga grimcat më të buta të ngurta dhe të lëngshme të aerosolëve, në varësi se cila klasë e filtrit është përdorur. Filtri i përzgjedhur posaēërisht siguron efektshmëri të shkëlqyeshme dhe qëndrueshmëri më të madhe. Njësia me kosto-efektive gjithashtu vjen në një version të veēantë të heqjes së aromës që ofron lehtësim nga nivelet me përqendrimi të ulët të gazrave acide.

Lexo më Shumë