FUSHA DHE APLIKIME

Bioteknologji

Bioteknologji

Kërkim Shkencor

Kërkim Shkencor

Industri

Industri

Mjedis

Mjedis

Mjekësi

Mjekësi

Ushqim

Ushqim

Mirësevini në Krijon Sh.P.K

NJIHUNI ME KOMPANINË TONË

KRIJON sh.p.k. është një shoqëri e krijuar në vitin 2000, me qendër në Tiranë. Ajo ushtron aktivitetin e saj në fushën e pajisjeve, aparateve, reagenteve dhe materialeve të konsumit për laboratorë të llojeve të ndryshëm. Nga këndvështrimi kohor, aktiviteti në këtë fushë ka filluar më herët. Partnerët e shoqërisë kane punuar në fushën e pajisjeve laboratorike nëpërmjet kontakteve individuale dhe përfaqësimit të firmës Fisher Scientific që nga viti 1993.

Aktiviteti kryesor në periudhën 1995- 2000 ka qenë kryesisht në fushën e laboratorëve mjekësorë, të ushqimit, veterinarisë, mjedisit, etj. (ne emrin e kompanisë Albosi shpk, më pas Al-Biomed). Ndër ko ntratat më të mëdha për këtë periudhë mund të përmendim furnizimin me pajisje laboratorike të Institutit të Kërkimeve të Ushqimit, Institutit të Veterinarisë dhe Laboratorët e rinj të bujqësisë dhe ushqimit në Durrës dhe Vlorë. Zhvillimi i tregut shqiptar, rritja e kërkesave për pajisje dhe materiale laboratori në sektoret ekzistues dhe te rinj, nxitën krijimin e shoqerise KRIJON sh.p.k.

Lexo me shume…

Shkarko katalogun tone

Kërko më të mirët

Përse të na zgjidhni?

Produkte te reja

KLIENTËT TANË PRESTIGJOZ