FUSHA DHE APLIKIME

Bioteknologji

Bioteknologji

Më Shumë

Kërkim Shkencor

Kërkim Shkencor

Më Shumë

Industri

Industri

Më Shumë

Mjedis

Mjedis

Më Shumë

Mjekësi

Mjekësi

Më Shumë

Ushqim

Ushqim

Më Shumë

Mirësevini në Krijon Sh.P.K

NJIHUNI ME KOMPANINË TONË

KRIJON sh.p.k. është një shoqëri e krijuar në vitin 2000, me qendër në Tiranë. Ajo ushtron aktivitetin e saj në fushën e pajisjeve, aparateve, reagenteve dhe materialeve të konsumit për laboratorë të llojeve të ndryshëm. Nga këndvështrimi kohor, aktiviteti në këtë fushë ka filluar më herët. Partnerët e shoqërisë kane punuar në fushën e pajisjeve laboratorike nëpërmjet kontakteve individuale dhe përfaqësimit të firmës Fisher Scientific që nga viti 1993.

Aktiviteti kryesor në periudhën 1995- 2000 ka qenë kryesisht në fushën e laboratorëve mjekësorë, të ushqimit, veterinarisë, mjedisit, etj. (ne emrin e kompanisë Albosi shpk, më pas Al-Biomed). Ndër ko ntratat më të mëdha për këtë periudhë mund të përmendim furnizimin me pajisje laboratorike të Institutit të Kërkimeve të Ushqimit, Institutit të Veterinarisë dhe Laboratorët e rinj të bujqësisë dhe ushqimit në Durrës dhe Vlorë. Zhvillimi i tregut shqiptar, rritja e kërkesave për pajisje dhe materiale laboratori në sektoret ekzistues dhe te rinj, nxitën krijimin e shoqerise KRIJON sh.p.k.

Lexo me shume…

Kërko më të mirët

Përse të na zgjidhni?

Produkte te reja


Warning: preg_match(): Compilation failed: invalid range in character class at offset 12 in /home/krijonal/public_html/wp-content/plugins/js_composer/include/classes/shortcodes/vc-basic-grid.php on line 177

PARTNERËT TANË