Anemometer

Çdo hyrje dhe dalje e kanaleve te ajrit duhet të përmbajë vetëm rrjedhën e volumit që është kërkesa themelore që një sistem të punojë në mënyrë efikase. Testo ofron një sërë instrumentesh për të matur rrjedhën e vëllimit ose shpejtësinë e ajrit në hyrje dhe dalje.