Maska

Efektive, e besueshme dhe ekonomike. Mbron nga grimcat më të vogla të ngurta dhe të lëngshme të aerosolëve, në varësi se cila klasë e filtrit është përdorur. Filtri i përzgjedhur posaçërisht siguron efektshmëri të shkëlqyeshme dhe qëndrueshmëri më të madhe. Njësia me kosto-efektive gjithashtu vjen në një version të veçantë të heqjes së aromës që ofron lehtësim nga nivelet me përqendrimi të ulët të gazrave acid.