Respiratore

Seria e maskave të fytyrës siguron mbrojtje dhe rehati të pashembullt. Linja e butë e izolimit e bërë nga silikoni hipoalergjik siguron një përshtatje pa presion. Lentja e madhe, e korrigjuar optikisht siguron një pamje të qartë dhe të pandryshuar, ndërsa ngjyra gri-blu i jep maskës një pamje estetike. Respiratori është jashtëzakonisht i shpejtë dhe i thjeshtë per tu hequr pa tërhequr flokët. Dizenjimi i patentuar i jep një përshtatje të përsosur në fytyrë.