Sisteme Ekstraktimi Automatik

Krijon LTD.BioteknologjiSisteme Ekstraktimi Automatik

Teknologjia e ekstraktimit robotik të lëngjeve në sistemet e automatizuara për ekstraktimin e ADN-së mund të modernizojë punët që përfshihen në ekstraktimin e ADN-së nga një mostër, siç janë seritë e hollimit. Sistemet zakonisht përfshijnë gjithashtu funksione të tilla si tundja, kontrolli i temperaturës dhe protokollet e PCR-së. Ekstraktimi i ADN-së përdoret në shumë lloje të kërkimeve biologjike ku përfshihen biologjia molekulare, mjekësia ligjore, patologjia, kërkimi mjedisor dhe zbulimi i drogërave.